Tu ce ai face dacă ţi s-ar strica Veyronul în drum? [VIDEO]

Autor: Andrei Ştirbu 29 aug. 2015 Știri auto
Tu ce ai face dacă ţi s-ar strica Veyronul în drum? [VIDEO]

Habar n-am cât mai costă un Bugatti Veyron în ziua de astăzi, însă cel mai probabil este mai scump decât preţul iniţial de cumpărare – da, exact, lucrurile merg invers în lumea bogaţilor. Însă chestia pe care ai s-o vezi mai jos este mai dureroasă decât oricare amendă sau notă de plată. Ceea ce vei vedea mai jos este un Bugatti Veyron al cărui W16 quad-turbo îşi dă ultimele suflări. 

Din discuţiile iscate în comentarii, se pare că exemplarul din imagine – aparţinând unui proprietar din Orientul Mijlociu, în cazul în care aveai vreun dubiu – suferă de boală gravă de câteva săptămâni, iar în acest clip nu pare că mai are mult până încheie socotelile cu lumea aceasta. 

Ei, hai, exagerez: nimic nu este ireparabil, atâta timp cât ai câteva zeci de mii de euro la dispoziţie, nu? Oricum, situaţia neplăcută în care va ajunge proprietarul a început cu un eveniment în care niciun proprietar de supermaşină n-ar vrea să-l experimenteze pe propria piele: să se strice fix într-o zonă aglomerată din oraş (Harrods din Londra, de exemplu), în văzul tuturor care aşteaptă, filmând, momentul în care prinde glas motorul de 8,0 litri. 

Dacă ai fi în locul proprietarului – bogat, stabilit într-o capitală europeană unde toţi bogaţii îşi etalează achiziţiile pe roţi – cum ai reacţiona într-o astfel de situaţie?

Asta ne aduce aminte de cazul nefericitului cu Murciélago din Bucureşti…

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide