Tuning virtual pentru Dacia 1300 – Două versiuni în care e de nerecunoscut [FOTO]

Autor: Oraan Mărculescu acum 3 ani Știri

Daniel s-a „jucat” cu venerabila Dacia 1300 pe calculator. Rezultatul: o versiune „low-rider” şi una „ProStreet”. Care vă place mai mult?

Daniel Bucatariu ne-a mai onorat cu prezenţa până acum, propunându-ne un BMW… fără nume. Acum, el s-a jucat puţin pe tema venerabilei Dacia 1300 şi iată rezultatul: două versiuni de natură să suscite multe comentarii.

VEZI RANDĂRILE CU DACIA 1300

Prima dintre ele este o „Dacia ProStreet”, pentru maniacii vitezei. E adevărat, poate părea exagerată alăturarea celor doi termeni „maniaci” şi „Dacia”, însă propunerea virtuală a lui Daniel ne face să privim din altă perspectivă Dacia 1300, nu-i aşa?

Dacia ProStreet este propunerea pentru o masina de curse in spirit american

Cine vrea să iasă şi mai mult în evidenţă, poate apela la un adevărat show-car: Dacia Low Rider. De ce să duci maşina bunicului la Remat când poţi face senzaţie în parcarea de la mall?

Dacia Low Rider ar face, in realitate, un show extraordinar in parcarea de la mall

Este adevărat, în realitate, un sistem de suspensii care să facă maşina să ţopăie costă cât multe dacii-rablă, dar excentricitatea nu cunoaşte limite financiare…

Prin urmare, ce credeţi că este mai interesant de făcut cu o Dacia 1300: o maşină de curse, gen „ProStreet” sau una de show low-rider?.Comentarii
Inchide