Revoltător. Un turist a fost filmat în timp ce se plimba cu BMW-ul pe plaja de la Vadu

Autor: David Andrei 15 aug. 2020 Știri auto

Imagini revoltătoare au fost surprinse pe plaja sălbatică de la Vadu. Un turist a fost filmat în timp ce se plimba cu BMW-ul pe nisip.

GALERIE FOTO

În imaginile difuzate de Digi24, se poate observa SUV-ul BMW deplasându-se foarte aproape de valuri. La  un moment dat, acesta oprește în dreptul unui grup de turiști cu care secundă pentru câteva secunde, înainte de a-și continua plimbarea.

Plaja de la Vadu face parte din Rezervația Biosfera Deltei Dunării și reprezintă o zonă protejată. Pe plajă nu este permis accesul autoturismelor. Și camparea cu rulota sau cortul este interzisă. Pe drumul către Vadu, există panouri informative care anunță restricțiile din zonă.

În cazul în care autoritățile care administrează aria protejată vor fi sesizate, șoferul care s-a plimbat cu BMW-ul pe plajă riscă o amendă de până la 10.000 de lei. Autovehiculele au acces în rezervație doar până în zona parcării amenajate.

Plaja de la Vadu, punct de atracție pentru ce care vor să scape de aglomerație

Plaja de la Vadu, ca și cea de la Corbu, s-a transformat într-un punct de atracție pentru cei care vor să scape de aglomerația stațiunilor de pe litoralul românesc. Dar numărul acestora este tot mai mare și, într-un singur weekend, luna trecută, aproximativ 13.000 e turiști au ajuns acolo.

În weekend-ul trecut, pe plaja sălbatică a atras atenția prezența unui camion Mercedes-Benz Actros. Din fericire, a fost vorba doar despre capul tractor, nu și despre o remorcă (vezi GALERIA FOTO).

În urmă cu un an, un șofer aflat la volanul unui Mercedes-Benz ML a rămas blocat în nisipul moale de la malul mării. Un alt șofer, cu un pick-up Toyota Hilux, a încercat inutil să-l scoată din valuri. Chinga s-a rupt și a fost nevoie de intervenția autorităților pentru a salva SUV-ul eșuat. Între timp, în zonă, și-a făcut apariția și un echipaj de poliție (vezi GALERIA FOTO).

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide