Uber implementează reclame video în aplicaţie

Autor: Marius Vișan 19 iun. 2023 Știri auto
Uber implementează reclame video în aplicaţie

Clienții Uber vor fi putea viziona reclame video cât timp așteaptă mașina și pe durata călătoriei.

Uber anunță implementarea reclamelor video în mai multe aplicații ale companiei, inclusiv aplicația principală de ride-hailing şi Eats, serviciu care nu mai este disponibil în România dar care funcționează pe alte piețe.

Reclamele din aplicații vor fi afișate în momentul în care compania este sigură că are atenția utilizatorului – atunci când acesta se uită în aplicație să vadă când ajunge mașina și în timpul călătoriei.

Dincolo de reclamele din aplicații, tot în timpul călătoriei, clienții (și șoferii) vor mai fi bombardați cu reclame livrate de pe tablete montate special în acest sens în mașini.

Reclamele video de 90 de secunde în aplicația UBER

Reclamele video vor avea 90 de secunde şi vor fi redate cu sunet pe tablete şi fără sunet în aplicaţii. Compania nu a spus dacă utilizatorul poate opri reclamele – cel mai probabil nu.

Utilizatorii pot alege sau nu să fie targetaţi pe baza datelor personale, însă nu pot scăpa de reclame.

De asemenea, utilizatorii nu vor plăti mai puţin pe curse pentru că suportă reclamele, aceasta fiind o chestiune cu care trebuie să se obişnuiască, aşa cum s-au obişnuit şi cu preţurile crescute pe bază de algoritm.

Sursă: News.ro via economedia.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Element.envato.com


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide