Uber introduce funcţia pentru siguranţă „Check my ride”

Autor: Marius Vișan acum 3 ani Știri auto
Uber introduce funcţia pentru siguranţă „Check my ride”

Uber vrea să se asigure că persoanele care comandă o cursă nu se urcă în maşina greşită aşa că introduce o nouă funcţionalitate în aplicaţie: Check My Ride.

Astfel, utilizatorii vor primi o notificare atunci când comanda lor este confirmată, care le va aminti cu puţin timp înainte de sosirea maşinii să verifice dacă plăcuţa de înmatriculare şi şoferul sunt la fel cu informaţiile pe care le văd în aplicaţie. Alerta se lansează de astăzi şi va fi disponibilă pentru toţi utilizatorii Uber în zilele următoare.

De asemenea, Uber adaugă un banner în aplicaţie, din momentul în care comanda este confirmată şi până la începerea cursei, pentru a aminti utilizatorilor cum pot identifica maşina corectă:

Pasul 1: verifică plăcuţa de înmatriculare

Pasul 2: verifică marca şi modelul maşinii

Pasul 3: vezi dacă fotografia şoferului se potriveşte cu acesta


 Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide