UIMITOR ce a găsit această şoferiţă sub bmw-ul din garaj. I se poate întâmpla oricui [FOTO]

Autor: ProMotor 28 nov. 2016 Știri auto

Mel Brown, de 29 de ani, din Hampshire, Anglia, se afla acasă cu cei doi copii ai ei, când, întâmplător, a găsit sub rezervorul maşinii o pungă cu benzină, artificii şi o cutie de chibrituri. 

+

Ea a sunat la poliţie după ce a constatat că sub maşina sa avusese loc o încercare nereuşită de a declanşa un pachet exploziv. 

Dar când a sunat la apelul de urgenţă, Mel a fost uimită când operatorul i-a spus că incidentul la care se referea nu este de competenţa lor şi că va trebui să transfere cazul la ofiţerii de poliţie locali.

Ea chiar susţine că responsabilul care a premuat acel apel a sfătuit-o să sune la consiliul local pentru a scăpa de bombă.

Poliţia a venit în cele din urmă să investigheze plângerile venite de la prietenii şi vecinii femeii care ceruse ajutor, şi şi-a cerut scuze că nu a acordat mai multă atenţie acestui caz.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide