Ultimul update al software-ului Tesla include un joc de lumini și megafon (cu video)

Autor: Mihai Morcovescu 29 dec. 2021 Știri auto

Tesla a făcut de Crăciun o actualizare software a sistemului multimedia de pe mașinile sale, care include o serie de noutăți foarte interesante. Poate cea mai interesantă dintre acestea este funcția Light Show, care permite clienților să creeze un spectacol de lumini.

Funcția rulează prin software-ul open-source xLights pe un computer și poate fi creat un show de lumini personalizat pe orice muzică dorește proprietarul. Apoi, fișierul poate fi descărcat pe un stick de memorie USB și apoi să încărcat în software-ul oricărui vehicul din gamă: Model S, Model X, Model 3 și Model Y.

Ce actualizări au mai fost incluse în update-ul Tesla 11.0?

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Producătorul american a actualizat și interfața de utilizator a sistemului multimedia. Aceasta include un lansator de aplicații ce poate fi personalizat, comenzi simplificate pentru meniu și și opțiunea „dark mode”.

De asemenea, versiunea 11.0 a sistemului include un nou sistem de navigație, ce permite clienților să ascundă detaliile hărții pentru un aspect mai curat. Sistemul a fost actualizat cu câteva jocuri video, dar și cu populara aplicație TikTok.

Sistemul de infotainment Tesla a primit funcția Boombox Megaphone. Aceasta permite proprietarilor să își înregistreze vocea care apoi poate fi redată prin difuzorul extern al mașinii. Mai mult, camera pentru unghiul mort poate afișa acum imagini live pe ecranul tactil.

Pentru o experiență audio și mai bună, acum există cinci niveluri de sunet immersiv. A fost adăugată și o setare care se adaptează automat la conținutul audio. Șoferul poate regla și manual nivelul de bass al subwoofer-ului.

Update-ul este completat de o modificare a suspensiei pneumatice. La modelele S și X suspensia se adaptează automat la setarea Confort atunci când este activat pilotul automat. Noile funcții pentru vreme rece pot fi activate și prin intermediul aplicației Tesla sau de pe ecranul tactil central.

Sursa: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide