Un accident cu 17 mașini implicate a avut loc pe DN1 la ieșirea din Brașov – VIDEO

Autor: Andreea Ditcov 05 dec. 2022 Știri auto

Un accident în lanț a avut loc pe un pod situat pe DN1 duminică (4 decembrie). În carambolul creat în localitatea Dârste, la ieșirea din Brașov pe sensul de mers spre București, au fost implicate 17 autoturisme, printre care și o ambulanță, notează Digi24.ro. Cauza accidentului ar fi poleiul.

Circulația altor autovehicule a fost restricționată în zonă, iar mai multe echipaje de intervenție ale poliției și pompierilor au sosit la fața locului pentru a degaja zona.

Se pare că șoferii implicați circulau regulamentar, însă ”gheața neagră” și condițiile meteo nefavorabile i-au împiedicat să își continue drumul. Fenomenul meteo din cauza căruia a avut loc accidentul de la Dârste dă senzația că asfaltul este doar ud, nu şi îngheţat, iar acest lucru se datorează faptului că bulele de aer din apa înghețată sunt foarte rarefiate, ceea ce face ca pojghiță să fie extrem de transparentă și periculoasă. Accidentul nu s-a soldat cu victime.

”Gheața Neagră” le-a jucat feste

„DN1, Brașov- zona Dârste. În această dimineață, pe sensul de mers către București a avut loc o coliziune în lanț (carambol) în care au fost implicate 17 autovehicule. La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipaje de poliție, care gestionează situația creată. În urma impactului între vehiculele implicate au rezultat doar avarii (tamponări) nefiind vătămată corporal vreo persoană. Traficul este blocat la acest moment pe sensul de mers către București”, a transmis IPJ Braşov.

„În jurul orei 08.30 am fost anunțați de producerea unui accident rutier – carambol – produs între 15 autoturisme și o ambulanță SAJ – fără pacient. În urma evenimentului, 2 persoane au fost evacuate din autoturism, fiind blocate. Alte 2 persoane au fost evaluate medical la fata locului. Din fericire nu s-au înregistrat victime. La fața locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, un echipaj cu apă și spumă și două echipaje SMURD” a transmis ISU Braşov.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Andreea Ditcov
Andreea Ditcov
Andreea Ditcov este cel mai nou Redactor al echipei ProMotor.ro. Licențiată în Economie și Relații Internaționale, cu studii finalizate în Marea Britanie, a făcut primii pași în presă în urma unui proiect academic despre defrișările ilegale din Europa. Timp de trei ani a adunat experiență ... citește mai mult

Comentarii
Inchide