Un accident între un autobuz STB și un SUV a avut loc în zona Podului Grozăvești – FOTO

Autor: Marius Vișan 25 iun. 2021 Știri auto

Un accident între un autobuz al STB şi un autoturism s-a produs, vineri (25 iunie), în zona Podului Grozăveşti din Capitală.

În urma incidentului rutier două persoane au fost rănite uşor. Este vorba de un călător din autobuz și conducătorul autoturismului, un SUV Mercedes-Benz, informează Biroul de presă al Brigăzii Rutiere.

Cei doi au fost transportaţi la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar

Potrivit sursei citate, traficul este restricţionat pe Splaiul Independenţei, dinspre Pod Grozăveşti către Pod Cotroceni. Cei doi şoferi au fost testaţi pentru alcoolemie, rezultatul fiind zero.

Intră în GALERIA FOTO

Un alt incident grav care a implicat un vehicul STB a avut loc azi

Un bărbat a fost rănit, vineri (25 iunie) la prânz, într-un tramvai care circulă pe linia 19 din Capitală. O bucată de șină a intrat prin podeaua tramvaiului și l-a rănit la un picior. Călătorii i-au acordat primul ajutor. Incidentul s-a petrecut pe strada Nerva Traian, într-o stație. O șină de la calea de rulare a tramvaiului s-a rupt, a pătruns prin podeaua vagonului și i-a provocat călătorului răni la piciorul stâng.

A fost o săptămână grea pentru Societatea de Transport București

Miercuri, 23 iunie, un tramvai a deraiat în București, pe linia 32. Circulația este blocată în zona Rahova, în dreptul stației Petre Ispirescu.

În urma incidentului de miercuri la prânz, în urma căruia nu s-au înregistrat victime, STB a înființat o linie navetă de autobuze, care a funcţionat între Depoul Alexandria şi Piaţa George Coşbuc, a transmis Societatea de Transport Bucureşti (STB) la scurt timp după producerea incidentului.

„Linia 32 – blocată pe Calea Rahovei, la staţia Petre Ispirescu, pe sensul spre Piaţa Unirii. Cauza: deraiere. Tramvaiele circulă pe traseu deviat”, a comunicat STB, pe contul de Twitter al societății.

Pentru preluarea călătorilor, de pe linia tramvaiului deraiat s-a format o linie navetă de autobuze, care a funcţionat între Depoul Alexandria şi Piaţa George Coşbuc.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Poliția Rutieră


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide