Un ARO 244 Turbo Diesel din Polonia. Un exemplar cum numai străinii ştiu să-l preţuiască – VIDEO

Autor: Marius Vişan acum 4 ani Știri
Un ARO 244 Turbo Diesel din Polonia. Un exemplar cum numai străinii ştiu să-l preţuiască – VIDEO

ARO (Automobil Român sau Automobil Românesc), prima şi singura companie de automobile de serie 100% românească, putea să se caţăre pe cele mai înalte culmi ale succesului. Dar odată cu libertatea câştigată în 1989 s-au deschis porţile înşelătoriilor care au dus la îngenuncherea unui brand care, dacă ar fi rezistat până astăzi, ar fi putut avea modele comparabile cu Range Rover, Toyota Land Cruiser şi Mercedes-Benz ML-Class. Toate astea sunt însă de domeniul trecutului, iar astăzi mai putem vedea Aro doar în poze şi pe la unii colecţionari, iar pe străzi, din ce în ce mai rar. 

Căutând clipuri interesante cu această maşină am găsit unnul cu un ARO 244 Turbo Diesel din Polonia. Nu ştim în ce condiţii a ajuns acolo, însă arată foarte bine, aşa că ne-am gândit să vi-l arătăm şi vouă. 

VIDEO

 Marius Vişan
Marius Vişan
Marius Vişan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2009, când a început cursurile Facultăţii de Jurnalism. Contactul cu maşinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obţinerea permisului auto, iar pasiunea a culminat în anul ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide