Un autoturism BMW a luat foc în mers pe o șosea din Gorj – FOTO

Autor: ProMotor 08 iul. 2020 Știri auto

Un autoturism marca BMW s-a făcut scrum. Mașina a luat foc în timp ce se deplasa pe Drumul Național 66, pe raza localității Peșteana Jiu, din județul Gorj.

Mașina a luat foc în mers și flăcările s-au extins rapid. Șoferul a reușit să se salveze în ultimul moment. El a reușit la 112, dar pompierii nu au mai reușit să salveze mare lucru din vehiculul care a ars în proporție de 90%

Intră în Galeria Foto

Pompierii de la unitatea din Turceni au intervenit, dar nu au reușit să salveze mare lucru, mașina fiind distrusă aproape în totalitate.

Un BMW s-a făcut scrum în mers

„Astăzi (7 iulie), în jurul orei 16:00, am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un incendiu izbucnit la un autoturism în comuna Bâlteni, satul Peșteana – Jiu.

La fața locului s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă și spumă din cadrul Secției de Pompieri Turceni, echipajele de intervenție constatând că incendiul se manifesta violent la un autoturism. Pompierii militari au intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului, în limitele găsite.

Autoturismul a ars în proporție de aproximativ 90%. Cauza probabilă a incendiului o reprezintă efectul termic al curentului electric“, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj pentru Adevărul.ro.

Evenimente de acest fel au avut loc în mai multe locuri din țară. Căldura excesivă de afară precum și vechimea mașinilor duc la producerea de incendii, uneori chiar în timp ce vehiculul se află în mișcare.

În România ard și troleibuzele

Un troleibuz de pe linia 86, a luat foc de curând pe Bulevardul Lascăr Catargiu din Capitală, la faţa locului intervenindu-se cu două autospeciale cu apă şi spumă, una de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. Călătorii și șoferul au reușit să părăsească la timp troleibuzul așa că nu au existat victime.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Adevarul.ro



Comentarii
Inchide