Un autoturism-școală a fost implicat într-un accident chiar în timpul examenului – VIDEO

Autor: Daniel Samoilă 08 ian. 2022 Știri auto
Un autoturism-școală a fost implicat într-un accident chiar în timpul examenului – VIDEO

Un accident s-a petrecut în Brăila, la începutul săptămânii. În incident a fost implicată mașina unei școli de șoferi, iar polițistul examinator a fost rănit.

Concret, accidentul a avut loc marți, 4 ianuarie, în jurul orei 12:00, în orașul Brăila. Mașina condusă de un tânăr care participa la examenul auto pentru obținerea permisului de conducere a lovit un alt autoturism.

VIDEO

În urma impactului au fost rănite două persoane. Printre ele s-a numărat polițistul examinator, dar și martora care se afla pe bancheta din spate. În urma incidentului, polițistul examinator a fost transportat la spital.

VIDEO

Accident chiar în ziua examenului auto

Potrivit obiectivbr.ro, atât cei doi șoferi cât și polițistul examinator au fost testați cu aparul alcooltest, iar rezultatele au fost negative.

Se pare că tânărul din mașina unei școli de șoferi a făcut accidentul într-o intersecție, când urma să efectueze un viraj la stânga și a lovit un alt autoturism care circula din sens opus.

”Astăzi, în jurul orei 12:00, pe raza municipiului a avut loc un eveniment între două vehicule. Din primele date, autoturismul unei școli de șoferi, ce se afla în timpul examenului, circula pe strada Griviței, iar la intersecție cu strada Apollo ar fi efectuat viraj la stânga moment în care a lovit un alt auto ce se deplasa pe strada Griviței, pe sensul opus de mers.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a două persoane, respectiv a polițistului examinator, în vârstă de 33 de ani și a martorei ce se afla pe bancheta din spate. Atât conducătorii auto, cât și polițistul examinator au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a precizat poliția.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: promotor



Comentarii
Inchide