Un bărbat a furat, peste noapte, 800 de metri de asfalt – FOTO

Autor: Marius Vişan acum 4 ani Știri

În China au dispărut, peste noapte, 500 de tone de asfalt. O lungime de 800 de metri din drumul care leagă satul Sankeshu din provincia Jiangsu de un alt oraş din zonă, a dispărut peste noapte, lăsând locuitorii să se miră de dorinţa bruscă a autorităţilor de a reface drumul. 

Partea interesantă este că autorităţile nu au planificat nicio reabilitare a drumului, iar oamenii legi au pornit imediat o investigaţie.

Aşa au aflat că vinovatul este un bărbat din zonă care a încercat astfel să facă nişte bani. El a angajat un excavator pentru a sparge asfaltul, pe care apoi l-a cărat la o fabrica din apropiere. A reuşit să vândă 500 de tone de asfalt pentru aproximativ 800 de dolari.

Citeşte şi Una dintre condiţii i-a descalificat direct pe ardeleni din competiţie

Citeşte şi Noi credem că e cel mai frumos break din lume. Noul Volvo la care BMW, Audi şi Mercedes se uită cu invidie (galerie foto)

Când a fost confruntat cu acuzaţiile, omul a spus că el crede face o afacere bună pentru toate părţile implicate, având în vedere faptul că drumul este rar folosit de locuitori. În zonă exista un drum nou deschis, aşa că nimeni nu-l folosea pe cel vechi.

Nu ştim care va fi pedeapsa, şi la fel de neclar este şi motivul pentru care cineva ar cumpăra plăci de beton.

Sursă: autoevolution.comComentarii
Inchide