Un bărbat a vrut să-și impresioneze viitorul ginere cu mașina sa clasică. Ce s-a întâmplat când frânele au cedat – VIDEO

Autor: ProMotor 06 nov. 2020 Știri auto

Proprietarul unei Corvette Stingray din 1966 a descoperit ce se poate întâmpla dacă nu îți cunoști suficient de bine mașina.

Incidentul a avut loc în luna aprilie, dar aceste înregistrări ale camerei de securitate au fost distribuite pe YouTube abia de curând. Proprietarul automobilului a povestit cum tocmai își scosese mașina din garaj pentru prima dată în șase luni. El spune că vrut să îi arate mașina iubitului fiicei dar lucrurile nu au decurs așa cum se aștepta.

Bărbatul rămâne foarte calm în ciuda celor petrecute

În timp ce bărbatul mergea cu mașina pe aleea din fața casei sale, a încercat să calce frâna iar pedala s-a dus la podea fără să se întâmple nimic. Apoi a încercat să tragă frâna de urgență, dar nici ea nu a funcționat. Fără nicio modalitate de a opri mașina șoferul spune că a realizat că are trei opțiuni cu privire la modul în care putea să oprească acest Corvette Stingray.

O opțiune a fost să vireze spre stânga și să lovească un Nissan 350Z și un Dodge Challenger care erau parcate pe alee. A doua a fost intre în gard, dar asta ar fi însemnat că mașina să mai ruleze câțiva zeci de metri și să se ducă direct în lacul aflat în apropiere, iar a treia opțiune, și cea pe care a ales-o bărbatul, a fost să vireze ușor spre dreapta, lovind o parte din gard și unul dintre pereții de cărămidă ai casei sale.

Filmările arată că mașina a suferit daune destul de grave în colțul din stânga față. Bărbatul pare să fi reacționat destul de calm după incident, nu pare a fi foarte supărat, cel puțin nu în clipul video pe care acum îl poate vedea tot Internetul.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ViralHog / YouTube



Comentarii
Inchide