Un bărbat care credea că e posedat a intrat cu mașina în biserică

Autor: Elena Luchian 10 ian. 2020 Știri auto

Un bărbat care credea că e posedat a intrat cu mașina în biserică. Din casa Domnului, șoferul a ajuns direct la spitalul de psihiatrie.

Galerie foto

Incidentul a avut loc în orașul Sonseca din provincia Toledo, Spania. Poliția l-a găsit pe șofer lângă altarul bisericii San Juan Evangelista. Acesta le-a spus că este posedat și că doar acolo se simte în siguranță.

Bărbatul a intrat în biserică la volanul unui Jeep 4×4 Limited, dar a plecat de acolo cu salvarea, către spitalul Salud de Toledo, unde a fost preluat de secția de psihiatrie.

Șoferul în vârstă de 35 de ani a suferit răni minore. Acesta este suspectat că ar suferi de o boală psihică. Cei care l-au recunoscut susțin însă că șoferul turbulent este proprietarul unui magazin care vinde produse pe bază de canabis, aflat nu departe de biserică. Medicii l-au testat și pentru a vedea dacă acesta consumase alcool sau substanțe psiho-active, dar rezultatele nu au fost făcute publice.

Imaginile filmate de cei care au venit să vadă isprava arată ușa bisericii distrusă, dar și mai multe bănci pentru enoriași, avariate serios.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Lavanguardia.com/Noticias Por El Mundo



Comentarii
Inchide