Un bazin din plastic cu 1.000 de litri de motorină s-a răsturnat în Tecuci

Autor: Marius Vișan 11 mart. 2022 Știri auto
Un bazin din plastic cu 1.000 de litri de motorină s-a răsturnat în Tecuci

Întâmplare neobișnuită petrecută în data de 10 martie, la Tecuci, după zvonurile care anunțau scumpirea exagerată a carburanților. Un bazin de plastic cu 1.000 de litri de motorină s-a răsturnat pe o strada din oraș, chiar la ieşirea din benzinăria în care fusese umplut.

Potrivit News.ro, şoferul unei autoutilitare de tip papuc a alimentat la staţia Peco din apropiere, iar la efectuarea virajului la ieşirea din staţie bazinul s-a răsturnat pe şosea.

Inspecţia de prevenire din cadrul ISU Galaţi va face verificări şi va aplica sancţiuni atât şoferului cât şi angajaţilor benzinăriei care nu ar fi trebuit să permită alimentarea cu combustibil într-un astfel de recipient.

Autotităţile din întreaga ţară verifică, activitatea benzinăriilor, întrucât multe dintre ele au vândut combustibil în recipienţi din plastic, deşi acest lucru nu este permis.

Un bazin din plastic cu 1.000 de litri de motorină s-a răsturnat în Tecuci

ANPC a aplicat amenzi în valoare totală de 370.000 de lei

Joi, 10 martie, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a controlat peste 70 de stații de carburant din țară și a aplicat amenzi în valoare totală de 370.000 de lei, dintre care cea mai mare, de 100.000 de lei, a fost aplicată chiar la sediul central al unui furnizor care are pe teritoriul României 215 stații de carburant.

Odată cu amenda, a fost semnat și propus ordinul președintelui ANPC de încetare a practicilor concurențiale incorecte pentru acest furnizor.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: News.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide