Un Bentley Continental GT care i-a aparţinut lui Sir Elton John este de vânzare

Autor: Marius Vișan acum 4 ani Știri auto

Un Bentley Continental GT Speed ​​din 2014 din colecţia privată a lui Sir Elton John va fi scos la licitaţie pe 21 şi 22 iulie la The Wing, Circuitul Silverstone. Masina ​​a fost estimată la aproximnativ 80.000 de lire (90.3858 de euro).

„Este un privilegiu să putem oferi această maşină la vânzarea, la Silverstone Classic”, spune Harry Whale, specialist din cadrul casei de licitaţii. 

Bentley GT Speed se află în vârful seriei Continental cu motorul W12 de 6 litri, care produce 626 CP, mai mult decât un McLaren F1. Maşina a intrat în posesia lui Sir Elton în iunie 2014, însă în aprilie 2015 a trecut în posesia partenerului său de viaţă. 

Maşina de lux este finisată în nuanţa Onyx Black, stă pe jante aliaj de 21 inci, iar lista de opţiuni selectate de Sir Elton se întinde pe trei pagini A4. 

În mod firesc, maşina este însoţită de un istoric complet. Pentru a afla mai multe despre Bentleyul Continental GT Speed ​​a lui Sir Elton John vizitaţi: silverstoneauctions.com

Galerie foto

 Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide