Un BMW 325iX (E30) din 1986, cu 500 de km la bord, este cel mai bine conservat exemplar din lume – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 10 ian. 2019 Știri auto

Există maşini care îmbătrânesc frumos, iar BMW 325iX (E30) este una dintre ele. Site-ul supervettura.com vinde un astfel de BMW pentru un preţ de 60.000 de lire sterline, aproximativ 67.000 de euro, iar după ce veţi vedea pozele veţi constata că maşina merită fiecară bănuţ. 

Modelul 325iX este prima maşină cu tracţiune integrală construită de BMW. Exemplarul din imagine are doar 500 de km la bord, nu a fost niciodată înmatriculat, iar atât interiorul, cât şi exteriorul sunt impecabile. Maşina a fost fabricată pe 27/03/1986 şi are cutie de viteze manuală. 

Culoarea exterioară este Polaris Silver Metallic, iar la interior este acoperit cu material textil de culoare albastră. 

Acest E30 trebuie să fie unul dintre exemplarele cele mai bine conservate din lume. Scaunele, de exemplu, arată de parcă nimeni, niciodată nu s-a aşezat pe ele, în timp ce volanul arată atât de curat încât pare că a fost ţinut într-o farmacie. 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide