Un SUV BMW furat din SUA, găsit în județul Cluj

Autor: Daniel Samoilă 14 dec. 2021 Știri auto
Un SUV BMW furat din SUA, găsit în județul Cluj

Un SUV al constructorului bavarez BMW, care a fost furat din Statele Unite ale Americii, a fost găsit pe o stradă dintr-o localitate din Județul Cluj de polițiștii din România.

Concret, mașina a fost descoperită de oamenii legii pe o stradă din orașul Huedin. La volanul autoturismului se afla o tânără în vârstă de 26 de ani, din județul Mureș.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Huedin fac acum cercetări pentru tăinuire. Autoturismul care valorează 90.000 de euro a fost indisponibilizat.

Un BMW furat din SUA, găsit în Huedin

Conform digi24.ro, polițiștii au reușit să găsească mașina în cursul serii de 10 decembrie, în jurul orei 19:00.

Oamenii legii vor continua verificările în acest caz și au ridicat modelul BMW. În acest caz s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

„În cursul serii de 10 decembrie, în jurul orei 19:00, în baza informațiilor obținute, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Huedin, cu sprijinul polițiștilor de investigații criminale au identificat și oprit pe strada Horea din Huedin un autoturism, condus de o tânără de 26 de ani, din județul Mureș, acesta figurând ca fiind sustras de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii”, au transmis polițiștii, potrivit digi24.ro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Poliția Română



Comentarii
Inchide