Un BMW în flăcări a fost stins cu… vidanja – VIDEO

Autor: ProMotor 14 nov. 2019 Știri auto
Un BMW în flăcări a fost stins cu… vidanja – VIDEO

Glume nepublicabile s-au făcut pe seama unei întâmplări din Rusia, unde şoferul unui BMW în flăcări nu a găsit altă soluție ca să-și salveze maşina decât o vidanjă.

Voi ce ați prefera: o mașină arsă sau una acoperită în fecale? Un șofer din Rusia nu a avut luxul de a alege atunci când mașina sa, un BMW X6, a luat foc, iar singura scăpare a fost o vidanjă aflată în apropiere.

Fiind singura soluție disponibilă din zonă, şoferul vidanjei a interevnit fără ezitare, împroşcând cu materii fecale preţiosul bolid, scrie RT.

Şoferul vidanjei a acţionat fără ezitare şi foarte profesionist pentru stingerea incendiului. Mărturie stă filmarea întregii scene, pe care o putem urmări și noi. Remarcați contrastul dintre temperamentul șoferului de BMW, care se agită și se învârte inutil în jurul mașinii, și cel al vidanjei, care descarcă fără ezitare (și cu generozitate, am putea spune) materia maronie peste BMW.

În final, șoferul BMW-ului în flăcări a primit tot ajutorul de care avea nevoie într-un moment de cumpănă. Nu știm însă dacă nu era mai câștigat dacă mașina ar fi ars în totalitate. După cum nu știm dacă mașina astfel salvată va mai putea fi vreodată utilizabilă, având în vedere amprenta olfactivă inconfundabilă pe care a căpătat-o.

Din fericire, în ciuda avansului tehnologic, imaginile transmise prin internet nu pot oferi și dimensiunea olfactivă. Avem astfel ocazia să urmărim întreaga scenă fără să trebuiască să ne ținem de nas.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide