Un BMW X5 a fost incendiat la Galați. Alte două mașini au fost afectate de flăcări – VIDEO

Autor: ProMotor 10 ian. 2020 Știri auto

Un BMW X5 a fost incendiat la Galați, fiind complet distrus de flăcări. Alte două autoturisme au ars parţial, în noaptea de joi spre vineri, într-o parcare din Galaţi. Două echipaje de pompieri au intervenit la faţa locului şi au reuşit să stingă focul înainte ca acesta să se extindă şi la alte maşini.

Potrivit pompierilor din Galaţi, incendiul a avut loc într-o parcare de pe strada Nicolae Deleanu din oraş.

În urma incendiului, o maşină de lux a ars în întregime, iar alte două au fost afectate parţial de flăcări. Pompierii au reuşit să stingă flăcările înainte ca acestea să se extindă şi la alte maşini.

„După miezul nopții (ora 00.56), echipajele de pompieri au fost solicitate în strada Nicolae Deleanu, din municipiul Galați la un incendiu de autoturism. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta în formă generalizată la un autoturism marca BMW X5. Incendiul s-a extins și la alte două autoturisme parcate în apropiere. Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite, acesta afectând în proporție de 100⁒ autoturismul BMW, partea din spate la un autoturism Dacia Logan și partea din față a unui autoturism Ford Focus”, au declarat reprezentanții ISU Galați.

„Incendiul a fost localizat în câteva minute, două echipaje de pe autospecialele cu apă şi spumă au intervenit prompt.

Încă nu se ştie cauza producerii incendiului. Astăzi (vineri-n.r.), o comisie ISU şi mai mulţi poliţişti se duc la faţa locului pentru a analiza situaţia”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă.

În timpul intervenţiei nu au fost înregistrate victime.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide