Un braşovean a câştigat un Lexus CT200h după ce a cumpărat ulei de motor

Autor: Marius Vișan 05 dec. 2018 Știri auto

Săptămâna aceasta, un client care a participat la campania ”Câştigă o maşină hybrid cu Mobil 1” cumpărând ulei de motor Mobil 1, a intrat în posesia premiului – un Lexus hybrid CT200h.

În perioada septembrie – octombrie 2018 s-a desfăşurat campania promoţională ”Câştigă o maşină hybrid cu Mobil 1”. Conform regulamentului, utilizatorii care şi-au făcut un schimb de ulei cu Mobil 1 sau au achiziţionat minim 4 litri de ulei de motor Mobil 1, au primit o şapcă Mobil 1 cadou, plus şansa de a câştiga o maşină hybrid, prin tragere la sorţi, în urma înregistrării pe platforma online a campaniei.

Pe 3 decembrie 2018, fericitul câştigător, în persoana braşoveanului Dragoş Cărăbăţ, a intrat în posesia marelui premiu. Maşina, Lexus hybrid CT200h, a fost dezvăluită la showroomul Lexus Pipera.

Lubexpert România este importator şi distribuitor autorizat al ExxonMobil, activând pe piaţa din Romania din anul 2002 şi având filiale în Ungaria şi Slovacia din anul 2012. Anul acesta au fost desemnaţi parteneri strategici şi pentru piaţa din Moldova.

Compania distribuie lubrifianţi de motor şi transmisie pentru autoturisme şi camioane, lubrifianţi pentru diverse aplicaţii industriale, unsori, lichid de frână, antigel, precum şi multe alte produse speciale.

Lubexpert România furnizează şi servicii complete de asistenţă tehnică pre şi post vânzări, precum şi servicii de monitorizare tehnică permanentă atât a produselor vândute.


 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide