Un candindat a încercat să dea mită la examenul auto. Reacția polițistului

Autor: ProMotor 08 mart. 2024 Știri auto
Un candindat a încercat să dea mită la examenul auto. Reacția polițistului

Un bărbat din Iaşi s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins în flagrant în timp ce încerca să mituiască un agent de poliţie, din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Iaşi.

Intenția acestuia era să promoveze proba practică a examenului pentru obţinerea permisului de conducere, anunță Agenția de presă Rador, care citează Radio Iași.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de Direcţia Generală Anticorupţie, poliţistul a sesizat linia call-center anticorupţie 0800.806.806 cu privire la o tentativă de mituire.

350 euro, prețul unui permis auto

„Acesta a semnalat faptul că fiind desemnat să participe la examinarea candidaților programați în vederea susținerii probei practice pentru a obține permisul de conducere, a fost abordat de un candidat care i-a oferit 350 euro, odată cu înscrisurile prezentate pentru examinare, în scopul facilitării promovării examenului practic.

Ofițerii de poliție din cadrul Serviciului Județean Anticorupție Iaşi au procedat de îndată la constatarea infracțiunii flagrante, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi pentru probarea infracțiunii de dare de mită”, se menționează în comunicatul DGA, transmite Agerpres.

Sursă: g4media.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide