Un carambol a avut loc pe DN1. Ce se poate întâmpla dacă nu se păstrează distanța de siguranță – FOTO

Autor: ProMotor 02 feb. 2021 Știri auto

Trei mașini au fost implicate într-un incident rutier petrecut în dimineața zilei de 2 februarie 2021, în județul Sibiu.

Conform Poliției, în coliziune au fost implicat un microbuz pentru transport persoane, un camion de marfă și un autoturism. Printre răniți se află și o tânără de 19 ani, însărcinată.

Eveniment rutier grav, marți dimineață, în județul Sibiu. Trei persoane au fost rănite, pe DN 1, la ieșire din orașul Avrig, în urma unui accident rutier între un microbuz de călători şi alte două mașini, a anunțat Poliția.

„Pe DN 1, la ieșire din Avrig spre Brașov, șoferul unui microbuz, care conducea spre Brașov, nu a păstrat distanța de siguranță și a intrat în coliziune cu o autoutilitară al cărei șofer oprise pentru a vira la stânga, neregulamentar, pe marcaj continuu, pe care a proiectat-o într-un autoturism condus regulamentar spre Sibiu. Trei persoane primesc îngrijiri medicale și vor fi transportate la spital. Traficul este îngreunat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Unul dintre șoferi nu a păstrat distanța de siguranță

Potrivit acesteia, în microbuz se aflau trei pasageri, plus șoferul. La spital au fost transportați doi pasageri din microbuz şi șoferul autoutilitarei. Printre răniți se numără și o femeie însărcinată, anunță cei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU).

„Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale pentru un bărbat de circa 23 de ani și o femeie de circa 19, însărcinată. Ambii conștienți, cu contuzii ușoare au fost transportați la UPU Sibiu pentru investigații suplimentare. Un echipaj SAJ sosit în sprijin a transportat la spital cea de-a treia persoană”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina, pentru Adevărul.ro.

Intră în GALERIE FOTO

La circulația în condiții de iarnă oamenii legii recomandă păstrarea unei distanțe suficiente față de autovehiculul din fața, iar schimbarea benzii de circulație se face doar după ce șoferul s-a asigurat temeinic și a semnalizat această intenție. Sunt interzise oprirea nejustificată pe carosabil deoarece creează situații periculoase pentru toți participanții la trafic.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ISU Sibiu



Comentarii
Inchide