Un Chevrolet Camaro a fost găsit în subsolul unui conac abandonat. Cum arată mașina după ce a stat ani de zile – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 05 feb. 2023 Știri auto

Un Chevrolet Camaro din 1968 a fost găsit în subsolul unei case abandonate. Mașina ar fi aparținut unui medic care a dispărut.

Există foarte multe mașini ascunse prin tot felul de locații și din diferite motive. Unele stau închise în garajele unor milionari care așteaptă să le crească valoare, altele stau și ruginesc prin hale, așteptând să fie restaurate. Este cert că există multe bijuterii ale lumii auto care stau ascunse de ochii curioșilor.

O descoperire inedită a fost făcută de vlogger-ul din spatele canalului de YouTube Steve Ronin. Potrivit gazdei noastre, această proprietate, care ar fi fost construită cândva la sfârșitul secolului XVIII, a fost achiziționată de un medic în anii 1930. Descris ca fiind un „om cu obiceiuri misterioase”, el a cumpărat conacul de la o familie de nobili și a devenit un medic popular în zonă. Cu toate acestea, se spune că a oferi tratament bolnavilor nu era singura sa ocupație. Se pare că, pe timpul nopții, doctorul era alchimist, iar localnicii au raportat „lumini stranii care emanau din subsolul conacului”.

Legenda spune că a dispărut cândva la sfârșitul anilor 1960, lăsând în urmă conacul său. Desigur, această poveste nu este decât un mit local, dar conacul pare că a fost abandonat de zeci de ani. Și încă găzduiește mobilier de epocă, dintre care unele ar putea valora mulți bani, fotografii vechi și tot felul de lucruri pe care te aștepți să le găsești într-o casă veche.

Un Chevrolet Camaro clasic a fost găsit în beciul unui conac părăsit

Conacul are și un subsol destul de sumbru în care se ascunde mașina clasică. Găsit așezat aproape de o intrare uriașă și înconjurat de mizerie, mașina este încă intactă. Nu există nicio confirmare că acesta a stat acolo de când proprietarul conacului a dispărut, dar dacă acesta este cazul, autovehiculul este într-o stare surprinzător de bună. Camaro-ul este acoperit cu un strat gros de praf, până în punctul în care vopseaua albă este aproape gri, și pânze de păianjen, dar nu este prea ruginită. Există puțină rugină la suprafață în anumite zone, iar vopseaua s-a dezlipit în altele, dar mașina este într-o stare suficient de bună pentru a fi restaurată.

Interiorul arată și mai bine, având aproape toate elementele intacte. Gazda noastră nu ne dă o privire asupra contorului de parcurs, dar se pare că această mașină nu a fost condusă prea mult, dacă este să ne luăm după starea tapițeriei și a panourilor ușilor. Nu sunt impecabile, dar arată foarte bine.

Chiar dacă nu este un decât un Camaro standard, cu un motor V8 de 5,4 litri, care nu este atât de rar, este în continuare o mașină cu o valoare destul de mare pentru colecționari, mai ales dacă ținem cont și de povestea sa.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Steve Ronin YouTube


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide