Un diplomat băut a lovit cu mașina o polițistă. Colegii ei l-au urmărit prin Pipera

Autor: Elena Luchian 19 ian. 2020 Știri auto

Un diplomat băut, aflat la volanul unui Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe, a lovit o autospecială de poliție vineri seara, în Pipera. În urma impactului, o polițistă a fost rănită. Colegii ei l-au urmărit.

GALERIE FOTO

Echipajul de poliție efectua controale în trafic pe Șoseaua Pipera din București. Un șofer nu a oprit la semnalul polițiștilor, iar aceștia au pornit în urmărirea sa. Și alte echipaje au fost implicate în urmărirea ca în filme. Șoferul a încercat să scape de poliție, dar a acroșat una dintre mașinile care au încercat să-l blocheze. Polițista care se afla la bord a fost rănită ușor în incident.

După ce au reușit să oprească mașina, polițiștii au aflat că la volanul coupe-ului cu patru uși, cu motor V8 biturbo de 4.0 litri, se afla un consul onorific al Consulatului Serbiei, Azzato David. Mașina sa era înmatriculată în Elveția.

Polițiștii l-au încătușat pe șoferul în vârstă de 42 de ani, dar și pe cei trei pasageri aflați la bord. Testul cu aparatul etilotest a arătat că șoferul consumase băuturi alcoolice, dar cantitatea indicată, 0,34 mg de alcool pur în aerul expirat, nu arată săvârșirea unei fapte penale. Pe numele lui a fost deschis totuși un dosar penal pentru vătămare corporală , iar luni dimineața vor prezenta dosarul la Parchetul.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Shutterstock / Mercedes-Benz



Comentarii
Inchide