FOTO: Un Ferrari a fost ridicat de Poliţia Locală. Mașina fusese parcată chiar pe trecerea de pietoni

Autor: Promotor 06 iun. 2022 Știri auto

Polițiștii locali din Sectorul 1 al Capitalei au ridicat luni, 6 iunie, un Ferrari parcat neregulamentar în zona Bulevardului Ion Mihalache, chiar pe trecerea de pietoni.

Bolidul, un Ferrari de culoare galbenă, fusese parcat chiar pe trecerea de pietoni. Este vorba de un exemplar Ferrari 488 Spider. Mașina italiană are un preț ce depășește 200.000 de euro.

”Dacă ai Ferrari nu înseamnă că poți parca neregulamentar în Sectorul 1”

”Polițiștii locali au ridicat astăzi un autoturism parcat neregulamentar în zona Bulevardului Mihalache. Proprietarul acestui autoturism Ferrari a ales să parcheze pe trecerea de pietoni. Ghinion! Continuăm acțiunea de ridicare a mașinilor parcate pe trecerile de pietoni și parcate neregulamentar în Sectorul 1. PS: Dacă ai Ferrari nu înseamnă că poți parca neregulamentar în Sectorul 1”, spune Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, pe pagina personală de Facebook.

Proprietarii mașinilor ce parchează neregulamentar în Sectorul 1 trebuie să plătească pentru recuperarea vehiculului tariful de ridicare de 200 de lei, tariful de transport de 150 de lei şi tariful de depozitare (75 de lei în primele 24 de ore, şi 25 de lei/zi după intervalul de 24 de ore).

Altfel, suma minimă ce trebuie plătită pentru recuperarea unei mașini parcate neregulamentar este de minimum 425 lei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Clotilde Armand / Facebook



Comentarii
Inchide