Un Ferrari FXX K cadou pentru soţie? Fă cunoştinţă cu cel mai tare soţ din lume

Autor: Andrei Ştirbu acum 7 ani Știri auto

Gestul de a da cadouri este un pic diferit pentru oamenii cu bani. Să-l luăm ca exemplu pe Benjamin Sloss, un pasionat de maşini şi un director suficient de înstărit încât să-şi alimenteze pasiunea. Benjamin are în garaj – printre alte maşini probabil – un Ferrari 458 Speciale, un McLaren P1 şi un Ferrari 599XX Evolution. Şi un LaFerrari, cumpărat la începutul anului. Pasiunea pentru maşini a domnului Sloss este împărţită în mod egal cu soţia sa, doamna Sloss fiind o împătimită a circuitelor şi a maşinilor care merg tare pe ele. 

Iar Ferrari FXX K este fix genul de maşină numai bună pentru circuit. Motorul V12 de 6,3 litri livrează, ajutat de un motor electric, 1.050 de cai-putere şi suficientă forţă de apăsare încât să lipească anvelopele de asfalt: 540 de kilograme la 200 km/h. 

Şi, în cazul în care aveai dubii în privinţa descrierii doamnei Sloss, iat-o testându-şi cadoul pe circuitul de la Fiorano, cu un timp cu doar şase secunde mai lent decât cel mai bun timp obţinut de piloţii Ferrari cu FXX K.
Comentarii
Inchide