Un fotbalist și-a făcut praf noul supercar. A lovit bradul din vecinilor

Autor: Elena Luchian 28 dec. 2019 Știri auto

Un fotbalist englez și-a făcut praf noul supercar chiar în ziua de Crăciun. Mijlocașul echipei West Ham United, Michail Antonio, a intrat cu mașina, un Lamborghini Huracan, în bradul vecinilor.

Accidentul a avut loc în Balham, un cartier aflat în sudul Londrei. Antonio purta un costum de om de zăpadă în timp ce se afla la volanul mașinii sale, Lamborghini Huracan, pe care îl achiziționase de curând. Acesta plecase de acasă către hotelul echipei West Ham.

Martorii spun că fotbalistul a lovit un indicator rutier, apoi a intrat în mare viteză în grădina unui vecin, unde a lovit în plin un gard, un tomberon și un brad.

Cei din casă se pregăteau să ia cina de Crăciun. Ei l-au văzut pe Antonio urcat pe mașină, vorbind la telefonul mobil și l-au auzit spunând că accidentul nu s-a petrecut din vina lui. Acesta nu și-a cerut scuze pentru că le-a distrus grădina și a plecat rapid de la locul accidentului. Poliția și-a făcut apariția după plecarea acestuia.

Antonio Michail Lamborghini Huracan accident (2)

250.000 de euro plătise Michail Antonio pentru noul său Lamborghini Huracan. Supercarul este asigurat, dar fotbalistul va fi nevoit să plătească pagubele vecinului.

Mașina a fost ridicată din grădină la scurt timp după incident. Cu câteva ore înainte, fotbalistul postase pe Instagram o fotografie în care apărea purtând costumul de om de zăpadă.

Michail Antonio, în vârstă de 29 de ani, a fost titular în meciul pierdut de West Ham United în fața celor de la Crystal Palace cu 1-2. Acesta a dat o pasă de gol.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide