Un gălăţean a furat mai multe plăcuţe de înmatriculare. Ce intenţiona să facă cu ele?

Autor: Marius Vișan acum 3 ani Știri auto
Un gălăţean a furat mai multe plăcuţe de înmatriculare. Ce intenţiona să facă cu ele?

Un gălăţean de 29 de ani este cercetat pentru furt după ce poliţiştii au stabilit că acesta a furat plăcuţele de la înmatriculare de la mai multe maşini.

Miercuri, 16 octombrie, poliţiştii din Galaţi au identificat un tânăr de 29 ani care sustrăgea plăcuţele de înmatriculare de la diverse autoturisme. La scurt timp, oamenii legii au aflat şi ce voia să facă tânărul cu plăcuţele de înmatriculare furate.

”Din investigaţiile efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că acesta pregătea comiterea unor infracţiuni pe raza municipiului Galaţi şi Brăila. Faţă de inculpat, procurorul de caz a dispus măsura controlului judiciar, cu interdicţia de a părăsi municipiul Galaţi”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin pentru Adevărul.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide