Un jucător de golf și-a luat la țintă propriul Ferrari de 2,2 mil. de dolari – VIDEO

Autor: Marius Vișan 01 sept. 2020 Știri auto

Englezul Ian Poulter, unul dintre cei mai mari jucători de golf şi-a luat maşina la ţintă. El a publicat pe Instagram un videoclip în care se pregăteşte pentru următoarea ediţie de Ryder Cup. Cum se pregăteşte mai exact? Şi-a pus mașina pe aleea terenului de golf şi a lovit mingea prin gemuril deshis.

După cum se poate vedea, el nimerește prin spațiul restrâns al ușii. El și-a testat talentul pe un LaFerrari Aperta, o mașină care costă aproximativ 2,2 milione de dolari.

Ian Poulter are în palmares 17 turnee profesioniste câştigate. Poulter are o avere de 60 de milioane de euro. Ferrari LaFerrari Aperta costă 2.2 milioane de dolari, scrie mediafax.ro.

Despre LaFerrari Aperta (2016–2018)

LaFerrari Aperta este versiunea decapotabulă a LaFerrari. Inițial, 200 de mașini au fost vândute, cu alte nouă rezervate pentru utilizare în timpul sărbătorii Ferrari 70th Anniversary. Încă o unitate a fost vândută ulterior la licitație.

Aperta vine cu un hardtop detașabil din fibră de carbon și un blat detașabil din pânză. Alte modificări includ mai multe componente electronice de comandă ale sistemului de propulsie.

Disponibil atât cu hard top din fibră de carbon (opțional), cât și soft top, LaFerrari Aperta se mândrește cu aceleași specificații cu LaFerrari. Este echipat cu aceeași unitate de putere hibridă ca și cupé-ul: un motor V12 cu o capacitate cilindrică de 6.262 cc cuplat cu un motor electric de 120 kW pentru o putere totală de 950 CP.

Mașina a fost dezvăluită la Salonul Auto de la Paris din 2016. La fel ca modelele Ferrari din trecut cu deschidere, folosește eticheta Aperta pentru a indica acoperișul detașabil. Potrivit Ferrari, toate unitățile erau deja pre-vândute clienților prin invitație.

VIDEO

 

View this post on Instagram

 

How else would I practice playing with Ryder Cup pressure??‍♂️ @auraelifestyle #sponsored Music: @champagnepapi #golf #ferrari #aperta

A post shared by Ian Poulter (@ianjamespoulter) on

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Shmee150 / YouTube


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide