Un Lamborghini Aventador este cea mai valoroasă mașină scoasă la licitație de ANABI

Autor: George Cristea acum 2 ani Știri auto

Un Lamborghini Aventador este cea mai valoroasă mașină scoasă la licitație de ANABI, agenția care se ocupă de valorificarea bunurilor confiscate. Mașina a fost confiscată în urma unei acțiuni de combatere a criminalității organizate în județul Galați.

Intră în Galeria FOTO

Într-un comunicat al Agenției Naționale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) se anunță scoaterea la licitație a unui Lamborghini Aventador aflat în administrarea agenției. Potrivit comunicatului, Agenția a fost desemnată custode al autoturismului de către Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Galați. Mașina a fost confiscată de la membrii unei grupări cercetate pentru infracțiunile de constituire grup infracțional organizat, trafic de persoane, trafic de minori și proxenetism.

Nu este singura mașină scoasă la licitație de ANABI. Consultând lista cu licitațiile online, putem spune chiar că oferta Agenției este chiar mai bună decât cea a ANAF: mașinile sunt mai noi, iar starea acestora le face mult mai atractive. Prețurile nu sunt întotdeauna cele mai mici, dar sunt, în orice caz, mai bune decât cele de pe piața liberă.

Lamborghini Aventador scos la licitație de ANABI. Un exemplar nou costă circa 500.000 de euro

„În luna martie 2021, Tribunalul Galați a admis solicitarea ANABI privind valorificarea anticipată a unui autovehicul Lamborghini Aventador aflat în administrarea Agenției. În această speță având ca obiect cercetarea infracțiunilor de constituire grup infracțional organizat, trafic de persoane, trafic de minori și proxenetism, Agenția a fost desemnată custode al autoturismului de către Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Galați.

Agenția a inițiat demersuri similare, formulând cereri adresate, după caz,  procurorului sau instanței, în vederea încuviințării valorificării cu privire la toate bunurile mobile aflate în administrare (valoare estimată de aproximativ 2.500.000 euro)”, se arată în comunicatul ANABI.

În ultimele zile, ANABI înregistrează o creștere a numărului de cauze în care Agenția este sesizată de către procurori și instanțele de judecată în vederea administrării și valorificării bunurilor indisponibilizare în procese penale. ANABI urmează a valorifica prin licitații publice următoarele bunuri: Lamborghini Aventador, Skoda Octavia, BMW 218D, BMW 216D, Volkswagen Passat, BMW 540D Xdrive, precum și 10.608 litri motorina.

Urmărește Promotor.ro pe Google NewsComentarii
Inchide