Un Lamborghini de 700 cai-putere, abandonat într-o parcare | VIDEO

Un Lamborghini de 700 cai-putere, abandonat într-o parcare | VIDEO

Autor: Gandul.info acum 4 ani Știri

 


Un supercar Lamborghini Aventador Roadster LP700-4 a fost abandonat într-o parcare din Dubai şi pasionaţii de maşini exotice nu au ezitat să îl filmeze şi să pună materialul pe YouTube, scrie Gandul.info.

Lamborghini Aventador este nava-amiral a celor de la Lamborghini şi varianta SV (Super Veloce) a fost prezentat recent, în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Supercar-ul se află în producţie din anul 2011 şi este vândut în două versiuni, coupe şi roadster, ambele având sub capotă un propulsor V12 de 6,5 litri, conectat la o cutie semi-automată. Bolidul italian cu motorul amplasat central în spate şi tracţiune integrală aleargă cu 690 cai-putere (510 kW) şi beneficiază de un cuplu mecanic de 689 Nm, accelerând de la 0 la 100 km la oră în doar 3 secunde.

Lamborghini Aventador are o viteză maximă de 350 km/h.

Lamborghini Aventador Roadster a fost lansat în 2013 şi dispune de două panouri detaşabile din fibră de carbon, care cântăresc 6 kg fiecare şi pot fi depozitate în portbagajul din faţă al supercar-ului. Un asemenea exemplar italian costă aproximativ 400.000 de dolari, scrie inautonews.com. 
Comentarii
Inchide