Un Lamborghini Huracan cum nu s-a mai văzut: jumătate camuflaj, jumătate negru – FOTO

Autor: Marius Vișan acum 5 ani Știri auto

În ultimii ani, colantarea a devenit atât de populară printre proprietarii de maşini exotice, încât este aproape ceva banal să vezi un supercar transformat într-o operă de artă. Acest Lamborghini Huracan este cu siguranţă una din ele.

Deţinut de user-ul contului de Instagram wst_bank, acest Huracan a fost transformat cu folii de camuflaj jumătate verde, galben şi maro şi jumătate negru satinat. Cele două laturi sunt separate printr-o bandă roşie de-a lungul capotei şi acoperişului.

Am mai vazut în trecut supercar-uri în cauflaj şi în negru satin, dar este pentru prima oară când le vedem pe cele două împreună. 

Dincolo de „înveliş”, acest Huracan este aşezat pe un set de roţi de la Brixton Forged, are un bodykit agresiv şi un sistem twin-turbo de la Dime Racing.Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide