Un Lamborghini Huracan trece printr-o zonă inundată – VIDEO

Autor: George Cristea 11 nov. 2020 Știri auto

Momentul în care un Lamborghini Huracan trece printr-o zonă inundată a fost surprins de camerele video. Performanța supercarului cu gardă la sol joasă este cu atât mai impresionantă cu cât alte mașini au rămas blocate în apă.

Intră în Galeria FOTO

Dacă v-ați gândit vreodată la mașinile ideale pentru a face față apocalipsei, cu siguranță nu ați fi trecut pe această listă un model supersport. Sigur, un off-roader pursânge sau un pick-up capabil s-ar situa în fruntea listei, și v-ați putea baza pe el să vă scoată teferi din cele mai crâncene situații. Dar un Lamborghini Huracan?

Ei bine, se pare că sportiva italiană cu inimă germană are calități de supraviețuitor. Dovedite în luptă, cum s-ar spune, în zonele afectate de uraganul Eta din Florida. Un film postat pe Twitter de un utilizator american surprinde momentul în care un Huracan Spyder trece printr-o zonă inundată ca și când nu ar fi. Mai surprinzător decât acțiunea în sine este faptul că alte mașini cu gardă la sol mai mare par să fi abandonat lupta, așteptând în mijlocul apei să fie ajutate de echipele de intervenție.

Cum reușește un Lamborghini Huracan să treacă printr-o zonă inundată

Acum, suntem convinși că nu toți proprietarii de Lamborghini au un IQ ieșit din comun, sau toți americanii. Este cert că o astfel de încercare nu are cum să facă bine mașinii, chiar dacă îndrăznețul șofer de supercar a reușit să depășească zona inundată. Clar că nu așa trebuie tratată o mașină care costă peste 200.000 de euro.

Profilul jos al lui Huracan face ca mașina să se scufunde imediat ce a ajuns în apă. Cu toate acestea, nu se oprește, fiind ajutată de motorul amplasat central în spate. Acesta pare bine protejat la apă, chiar dacă la un moment dat apa este împinsă peste acoperișul mașinii.

Comentariile ironice nu au întârziat să apară la postarea americanului. „Sunt sigur că excelent reglatul motor italian va aprecia apa aia murdară”, spune unul, în timp ce altul face trimitere la celebrul cântec al Beatles cu replica „We all live in a yellow Lamborghini”.

Nu este prima oară când o mașină trece prin apă. În urmă cu un an, o Tesla Model X a trecut printr-o zonă inundată ca un off-roader autentic, chiar sub privirile echipei care filma o transmisie live. O mașină electrică este mai puțin afectată de apă ca un motor pe benzină, însă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide