Un mare producător e în spatele primului proiect chinezesc de calitate!

Autor: Alexandru Banu 20 oct. 2016 Știri auto

În 2010, Geely a cumpărat Volvo cu 1.8 miliarde de dolari. Lumea s-a speriat ca va fi rău pentru nişte maşini atît de bune. Din contră, Volvo a scos maşini bune şi mai ales SUV-uri. XC90, XC40 au mers pe drumul lor cu tracţiune financiară chinezească. Şi nu a fost rău deloc, Volvo a revenit pe plus în anumite segmente. Iar ideea că-şi vor băga chinezii coada ieftină în produsul final, e deja trecută şi nimeni nu mai crede în ea.

Ba chiar se întâmplă invers. Suedezii şi-au băgat coada în piaţa de producţie de maşini din Asia. Geely şi-a şi făcut o companie nouă, special pentru această dezvoltare cu Volvo. Link & Co se numeşte şi asta e prima lor maşină, toată un Volvo XC40 pe dedesubt, spune Carscoops. Modelul „01” va fi urmat de 02 şi 03, dar după lansarea primului SUV pe toate pieţele, în 2018. Acest SUV care nu arată deloc rău şi am spune noi că arată chiar bine, are 4.5 metri lungime, adică e în clasa compactă, ca XC40.

LINK & CO 01 SAU VOLVO XC40 MADE IN CHINA (GALERIE FOTO)

Despre motoare nu s-a povestit încă, dar le aşteptăm pe cele Volvo. Am aflat Însă că Link & Co 01 are unul dintre cele mai avansate sisteme multimedia conectate la net.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide