Un Maserati cu probleme în Spania a fost descoperit la Brașov – FOTO

Autor: ProMotor 22 feb. 2021 Știri auto

Un Maserati care figura ca fiind căutat de către autoritățile din Spania a fost descoperit de oamenii legii din Brașov.

În data de 18 februarie 2021, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov au identificat în posesia unui bărbat, în vârstă de 47 ani din localitatea Hărman, județul Brașov, un autovehicul suspect. Acesta figura ca fiind căutat de către autoritățile din Spania.

Autovehiculul a fost indisponibilizat la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „tăinuire”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Un Maserati cu probleme în Spania a fost descoperit la Brașov

Maserati, o mașină cu ”lipici” la hoți

În urmă cu câțiva ani (2018), un Maserati Ghibli a fost furat în doar câteva minute, chiar din fața casei proprietarului. ”Practic, mașina a fost furată în trei minute”, declara atunci proprietarul autoturismului.

Inspectoratul de Poliţie al judeţului Timiş anunța că a început în acel caz o anchetă pentru furt calificat. Cel mai probabil acțiunea se produese la comandă, indivizii folosind un dispozitiv sofisticat pentru furtul autoturismului.

După câteva zile, maşina a fost găsită la marginea localității Pischia de un pădurar. Ardea pe un câmp, iar omul a crezut că e vorba de niște braconieri cărora li s-a stricat mașina și i-au dat foc sa să-şi piardă urma. După ce flăcările au fost stinse, poliţiştii au realizat că este Maserati-ul furat din Lugoj. Imaginile au fost postate pe contul de Facebook al firmei de tractări care au ridicat epava bolidului.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: IPJ Brașov



Comentarii
Inchide