Așa arată un Mercedes-Benz Clasa-S foarte „chel”. Bare din plastic negru mat și jante simple din oțel – FOTO

Autor: Marius Vișan 28 sept. 2020 Știri auto
Așa arată un Mercedes-Benz Clasa-S foarte „chel”. Bare din plastic negru mat și jante simple din oțel – FOTO

Producătorii auto tind să pună din ce în ce mai multe opțiuni pe mașinile noi, iar când vinde vorba despre Mercedes-Benz Clasa-S așteptările sunt foarte mari. Cu toții ne imaginăm culori exterioare noi și unice, mult crom și tehologie FULL LED, dar puțini sunt cei care se gândesc cum ar arăta o limuzină Clasa-S în echiparea de bază: jante simple din tablă de oțel, culoare albă pentru caroserie și mult, mult plastic negru mat pe barele față și spate.

Mașina cu specificații de bază este o „artă” pierdută în lumea automobilelor din zilele noastre. Consumatorii doresc mai multe opțiuni pentru mai puțin bani și, ca atare, producătorii de autoturisme și-au dat seama că pot pune mai mult pe mașinile de volum. Totuși artistul grafic X-Tomi Design propune pe Facebook o întoarcere la rădăcini, cum se zice: o imagine randată cu un Mercedes-Benz Clasa-S „chel”.

Așa poate arăta un Mercedes-Benz Clasa-S foarte „chel”

X-Tomi a publicat o imagine doar cu exteriorul, însă ne-ar fi plăcut să vedem cum și-a imaginat și interiorul. Ne-am fi așteptat să rezolve și problema „dezordinii”, pentru că o mașină cu multe dotări are de obicei un interior plin de butoane și ecrane.

Acest lucru îl poate copleși pe șoferul care nu se poate concentra la drum, deoarece trebuie să se concentreze pe un ecran pentru a schimba, de exemplu, temperatura climatizării. Asta e ceva de care scapi, de obicei, în mașinile cu specificații de bază. Un interior frumos ar trebui să aibă doar elementele de bază, suficient pentru a menține pasagerii în confort și șoferul concentrat la drum.

Aceasta este adevărata frumusețe a unei mașini în specificațiile ei de bază. Permite șoferului să fie șofer și mașinii să fie, ei bine … mașină. Ea este proiectată pentru a transporta oameni și alte lucruri în condiții de siguranță și în confort la un nivel decent.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: X-Tomi Design / Facebook


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide