Un Mercedes din 1986 se vinde cu 150.000 de euro. O mașină care nu a fost niciodată condusă pe șosea – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 06 nov. 2019 Știri auto

Iubitorii de mașini germane fabricate în anii 80 au la dispoziție o ofertă care le-ar putea atrage atenția. Este vorba de un Mercedes-Benz 560 SEL din 1986, cu doar 46 de km la bord, scos la vânzare pentru un preț cel puțin intrigant: 150.000 de euro.

Postat pe site-ul Mobile.de, anunțul spune că mașina de 33 de ani nu a fost niciodată condusă pe șosea, iar kilometrajul arată doar 46 de km  – cei cu care a venit din fabrică. Dacă nu vi se pare suficient de specială, aflați că mașina nu a fost niciodată înmatriculată, așa că, din toate punctele de vedere este nouă.

Mercedes-Benz 560 SE 46 km

În descrierea anunțului nu se menționează motivul pentru care nu a fost niciodată înmatriculată, dar se spune că modelul a fost „întotdeauna bine păstrat și întreținut”. Acest lucru este vizibil chiar din fotografii, deoarece vehiculul arată imaculat chiar dacă peste el au trecut mai bine de trei decenii.

Scaunele par să nu fi fost folosite niciodată, iar interiorul are încă huse din plastic, precum și etichetele de pe manetele de control.

Această mașină are un exterior în culoarea Astral Silver, o cabină din piele în nuanța Burgundie și este echipată cu geamuri electrice și trapă. De asemenea, putem vedea și un frigider în care se află documentație originală.

Puterea mașinii este asigurată de un motor V8 de 5,5 litri care este asociat cu o transmisie automată cu patru trepte. Motorul dezvoltă 295 CP ceea ce permite mașinii să accelereze de la 0-100 km / h în 6,9 secunde.

Întrucât este greu de apreciat cât valorează vehicule ca acestea, vânzătorul a introdus un preț de listare de 150.000 de euro.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide