Un Mercedes ”preparat” ca un avion privat pentru şosele. GALERIE FOTO

Autor: Marius Vişan acum 5 ani Știri

 


Larte Design este o companie de tuning care a prezentat zile trecute la Geneva o variantă de lux a unei dube Mercedes Clasa V, proiect denumit Black Crystal”, informează motor1.com. Mercedes oferă o mulţime de opţiuni destul de bune pentru clasa V, din punct de vedere al dotărilor, dar cei de la Larte Design au desăvârşit un exemplar al acestei clase cu o versiune generos echipată cu o serie de ”bunătăţi” high-end. 

Black Crystal ar putea fi descris cel mai bine ca un avion privat pentru şosele. Acesta este dotat cu un minibar şi un televizor cu ecran plat, cuplat la un sistem de sunet Alpine. Luxosul interior a fost decorat folosind materiale precum pielea şi Alcantara, dar şi numeroase accente de lemn pentru a crea o atmosferă cu adevărat confortabilă. De asemenea maşina mai este dotată cu mese retractabile, perdele din materiale fine şi porturi de încărcare inteligent integrate în decor.

Exteriorul a trecut printr-o serie de modificări, inclusiv bare de protecţie redesenate şi praguri laterale, împreună cu faruri LED, noi jante din aliaj, evacuări personalizate şi altele.

Automobilul a fost expus la Geneva, iar prin această maşină Larte Design vrea să arate că poate oferi astfel de ”bunătăţi” celor care vor să-şi personalizeze maşina. Acest lucru înseamnă că viitorii clienţi îşi pot selecta accesoriile pe care şi le doresc pe maşină, fără a fi nevoie să cumpere pachetul complet.

Click aici pentru Galeria Foto


 Comentarii
Inchide