Mai multe mașini Porsche nou-nouțe au fost inundate în curtea unui dealer din Germania – VIDEO

Autor: Marius Vișan 20 iul. 2021 Știri auto

Inundațiile din ultima perioadă au făcut ravagii în Germania. Un clip video filmat ieri ne arată dimensiunile dezastrului care a cuprins un dealer Porsche. Mai multe mașini parcate în fața showroomului au fost afectate de nivelul crescut al apei.

După cum putem observa roțile vehiculelor au fost depășite de nivelul apei, care, probabil a intrat și în interior. Mai multe exemplare Porsche au fost inundate. Printre ele se află și un Cayenne E-Hybrid care pare să fie conectat la încărcător. Mai se poate vedea și un Taycan complet electric care a fost parcat chiar în fața clădirii.

VIDEO

 

Mașini Porsche nou-nouțe a fost inundat în curtea unui dealer din Germania

Se pare că mașinile inundate erau gata de livrare, unele dintre ele având autocolante de protecție folosite la transport. Este posibil ca apa să fi distrus interioarele mașinilor și mai mult ca sigur că niciuna dintre ele nu va ajunge la proprietarul lor. Cel mai scump din exemplare pare să fie modelul Porsche 911 Turbo, care pleacă de la 189.176 de euro în Germania. Reprezentanța afectată de inundații are o colecție de modele Porsche uzate, care, cel mai probabil au fost și ele afectate.

Deși nimănui nu îi place să vadă mașini noi într-o astfel de stare, acest lucru este nesemnificativ în comparație cu viețile umane pierdute în timpul inundațiilor catastrofale și, de asemenea, cu pagubele produse de revărsarea apelor.

Numărul persoanelor căzute victimă apelor dezlănțuite ale râurilor în urma ploilor abundente din ultimele zile crește continuu. Și pagubele materiale sunt imense. Unii oameni au pierdut tot ce aveau, chiar și acoperișul de deasupra capului. În regiunile afectate de inundații, numeroase persoane nu pot fi contactate. Rețelele de telefonie mobilă sunt parțial nefuncționale. Doar în regiunea Ahrweiler din nordul landului Renania Palatinat 1300 de persoane erau considerate deocamdată dispărute.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: Carscoops / YouTube


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide