Un permis de conducere suspendat la fiecare opt minute pe A2, la intrarea în Bucureşti

Un permis de conducere suspendat la fiecare opt minute pe A2, la intrarea în Bucureşti

Autor: Marius Vişan acum 2 ani Știri

Sâmbătă, 16 martie, poliţiştii au instalat radare la intrarea în Capitală pe ultimul tronson din A1. Astfel, s-a constatat că în nici două ore, nu mai puţin de 15 şoferi circulau cu peste 150 de kilomeri pe oră, într-o zonă în care limita e de 80 de kilometri. Cea mai mare viteză înregistrată a fost de 204 kilometri pe oră, scrie Digi24

O amendă pentru viteză, alta pentru că nu avea permisul de conducere la el şi încă una pentru că îşi montase pe geamurile maşinii folie neomologată. Bărbatul a rămas pieton pentru patru luni, pentru că în urmă cu nici un an a avut carnetul suspendat, tot pentru viteză excesivă. Poliţiştii au verificat şi dacă omul consumase alcool sau alte substanţe interzise.

Şi pentru un alt şofer sancţiunile s-au ţinut lanţ. A rămas fără permis, tot pentru viteză, şi i-au fost ridicate numerele de înmatriculare, pentru că avea ITP-ul expirat de mai mult de patru luni.

Nu întâmplător poliţiştii au instalat radarul-pistol pe autostrada Bucureşti-Piteşti. Anul trecut, aici, la intrarea în Capitală de pe A1, au fost 92 de tamponări cu pagube însemnate şi 10 accidente grave soldate cu 15 persoane rănite.

 Comentarii
Inchide