Un permis de conducere suspendat la fiecare opt minute pe A2, la intrarea în Bucureşti

Autor: Marius Vișan acum 3 ani Știri auto
Un permis de conducere suspendat la fiecare opt minute pe A2, la intrarea în Bucureşti

Sâmbătă, 16 martie, poliţiştii au instalat radare la intrarea în Capitală pe ultimul tronson din A1. Astfel, s-a constatat că în nici două ore, nu mai puţin de 15 şoferi circulau cu peste 150 de kilomeri pe oră, într-o zonă în care limita e de 80 de kilometri. Cea mai mare viteză înregistrată a fost de 204 kilometri pe oră, scrie Digi24

O amendă pentru viteză, alta pentru că nu avea permisul de conducere la el şi încă una pentru că îşi montase pe geamurile maşinii folie neomologată. Bărbatul a rămas pieton pentru patru luni, pentru că în urmă cu nici un an a avut carnetul suspendat, tot pentru viteză excesivă. Poliţiştii au verificat şi dacă omul consumase alcool sau alte substanţe interzise.

Şi pentru un alt şofer sancţiunile s-au ţinut lanţ. A rămas fără permis, tot pentru viteză, şi i-au fost ridicate numerele de înmatriculare, pentru că avea ITP-ul expirat de mai mult de patru luni.

Nu întâmplător poliţiştii au instalat radarul-pistol pe autostrada Bucureşti-Piteşti. Anul trecut, aici, la intrarea în Capitală de pe A1, au fost 92 de tamponări cu pagube însemnate şi 10 accidente grave soldate cu 15 persoane rănite.

 Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide