Un politist accidentează o şoferiţă în giratoriu. Cine este vinovat? Accidentul care a împărţit internetul în două [VIDEO]

Autor: Gandul.info 13 mart. 2017 Știri auto

Accidentul rutier a avut loc săptămâna trecută în Bistriţa, în el fiind implicat un bărbat de 41 de ani, care circula cu viteză excesivă, şi care a lovit o şoferiţă într-un sens giratoriu, scrie Gandul.info.

Astfel, în imagini se vede cum bărbatul care circula cu viteză la volanul unui autoturism înmatriculat în Cluj a fost lovit de o maşină condusă de o şoferiţă care încerca să intre într-un sens giratoriu. Interesant este, cum se poate oberva pe camerele de luat vederi, că bărbatul a schimbat benzile, trecând de pe banda a doua pe banda întâi chiar înainte să intre în sens.

„O femeie de 38 de ani din Bistriţa, în timp ce conducea un autoturism într-un sens giratoriu, nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din localitate, colizionându-l. A rezultat rănirea bărbatului de 41 de ani. Ambii conducători au fost testaţi alcoolscopic, rezultatele fiind negative. Cercetările se efectuează sub aspectul săvârşirii de vătămare corporală”, a declarat, pentru Bistriţeanul.ro, Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Autoturismul în care se află poliţistul nu era al său, ci aparţinea cuscrului său, care a şi ajuns la faţa locului, la scurt timp după impact. Acesta a precizat că poliţistul împrumutase autoturismul pentru a transporta nişte piese auto cumpărate pentru maşina să, iar în momentul producerii accidentului, omul legii mergea să-i înapoieze maşina.

În materialul video de mai sus puteţi urmări imagini cu impactul dintre cele două autoturisme, surprins de camerele de supraveghere din zonă şi puteţi decide, singuri, cine este de vină, în condiţiile în care Poliţia a stabilit, deja, că şoferiţa implicată în accident este vinovată.

FOTO şi VIDEO: Bistriteanul.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide