Un polițist tânăr, păcălit de colegi să le ceară șefilor un porc de Crăciun

Autor: Daniel Samoilă 26 nov. 2021 Știri auto
Un polițist tânăr, păcălit de colegi să le ceară șefilor un porc de Crăciun

Situație incredibilă într-un județ din România. Un polițist tânăr de la Poliția Rutieră din Giurgiu a fost păcălit de colegii săi să le ceară superiorilor un porc de Crăciun, de fix 160 de kilograme.

Polițistul a întocmit un document în care a cerut „repartizarea” unui porc de Crăciun. Bărbatul a invocat Ordonanța numărul 114/2018, cunoscuta drept ”Ordonanța lăcomiei”, care a fost promovată de Liviu Dragnea, fostul președintele al PSD.

Acea ordonanță impunea, de fapt, taxe pentru bănci și companiile de energie.

Agentul le-a transmis superiorilor săi că are o vechime de patru ani și că dorește un porc de Crăciun, de fix 160 de kilograme.

Un agent de poliție tânăr, păcălit să ceară un porc superiorilor săi

Potrivit G4Media.ro, tânărul polițist a fost păcălit de colegii săi mai în vârstă, care i-ar fi spus că așa au procedat și ei în anii anteriori.

Poliția din Giurgiu a declanșat o anchetă pentru stabilirea circumstanțelor și măsurilor care se impun.

„Având în vedere apariția în spațiul public a unui raport întocmit de către un agent de poliție din cadrul IPJ Giurgiu, va comunicam faptul că au fost dispuse verificări cu privire la aceste aspecte, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsuri legale.

Totodată, facem precizarea ca nu exista nicio prevedere legală în acest sens”, a fost punctul de vedere al Poliției Giurgiu, pentru G4Media.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide