Un Porsche din 1988 este de vânzare. La cât de bine a fost întreținut pare abia ieșit din fabrică – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan acum 3 ani Știri auto

Un elegant Porsche 928 din 1988, care a fost condus doar 4.656 km de când când a fost fabricat, este de vânzare pe eBay pentru un preț de 134.000 de euro. Mașina se află în Ontario, Canada.

Porsche 928 a fost o mașină destul de interesantă la momentul apariției, pe la sfârșitul anilor 1970. Era mai luxoasă și mai potrivită pentru călătoriile lungi decât modelul 911 deja existent. Mașina are un motor V8 care a fost montat în față, o schimbare radicală față de motoarele montate în spate, precum cel de pe 911.

GALERIE FOTO

În 1988 capacitatea motorului V8 a crescut de la 4,5 litri la 5,0 litri, astfel că mașina produce între 296 CP și 316 CP, în funcție de piață. Fiind un model destinat pieței nord-americane, mașina de față are versiunea de motor cu 316 CP. Păcat că acesta vine cu cutie de viteze automată cu patru trepte în loc de mult râvnita cutie manuală cu cinci trepte.

Ceea ce ar trebui să-i încânte pe entuziaști și colecționari în ceea ce privește acest 928 este că are puțini km parcurși, în ciuda vârstei.

În anunț se menționează că mașina a avut trei proprietari anteriori

Primul proprietar a păstrat Porsche până în vara anului 2015, când a fost achiziționat de un dealer auto din Calgary. Actualul proprietar l-a achiziționat în anul următor și l-a expediat în Toronto unde a fost l-a vopsit în culoarea galben banană, în scopul de a proteja vopseaua originală. Pe de altă parte, și interiorul pare a fi la fel de bine întreținut ca și vopseaua exterioară.


Sursa foto: Carscoops


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide