Un Porsche Taycan a fost avariat de un turc care voia să se distreze. La 190 de km/h a aflat că urmează o intersecție – VIDEO

Autor: ProMotor 19 oct. 2020 Știri auto

În Turcia, un Porsche Taycan Turbo puternic de 680 CP a fost avariat într-un mod jenant. Porsche-ul electric a fost scăpat de sub control într-un sens giratoriu, la o viteză de aproape 200 km h.

Un Porsche Taycan Turbo argintiu a fost distrus în Turcia. Cei 680 CP ai mașinii electrice au fost evident prea mulți pentru acest șofer! Porsche Taycan este prima mașină electrică de serie a producătorului de mașini sport, iar modelul a fost livrat clienților doar de câteva luni. Sedanul electric este disponibil în cele trei versiuni Taycan 4S, Taycan Turbo și Taycan Turbo S.

Sprint de la zero la „grav avariat” în 20 de secunde

Taycan Turbo de 680 CP a fost distrus în orașul turcesc Gaziantep. Scenariul este binecunoscut: șoferul vrea să demonstreze cei 680 de CP și cuplul instantaneu al lui Taycan așa că accelerează la podea. Taycan Turbo reușește sprintul de la 0 la 100 km / h în 3,2 secunde – dar șoferul rămâne cu piciorul pe accelerație, fără ca să realizeze că sensul giratoriu este mult prea aproape.

Chiar înainte de accidentul jenant, vitezometrul digital arată 188 km / h când șoferul începe să frâneze. Evident, mult prea târziu, deoarece Porsche Taycan intră cu viteză într-un sens giratoriu și apoi trece peste două borduri, apoi se oprește în afara carosabilului.

Din fericire, nu s-a întâmplat nimic cu ocupanții, dar Taycan Turbo, care costă cel puțin 150.000 de euro a fost avariat. Costul reparației ar trebui să se ridice cu ușurință la aproximativ 10.000 de euro.

VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=2mk1-Oq5FLo

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: YouTube



Comentarii
Inchide