Un posesor de Audi A7 și-a tăiat mașina și a transformat-o în grătar

Autor: ProMotor 26 feb. 2020 Știri auto

Un posesor de Audi A7 și-a tăiat mașina și a transformat-o în grătar. S-a întâmplat în statul american Virginia. Acesta este probabil cel mai scump grătar din lume.

Galerie foto

Fotografiile cu un Audi A7 transformat în pick-up au apărut pe Instagram. Mașina germană a fost tăiată, iar în locul banchetei au fost montate două grătare. Mai mult, partea posterioară a mașinii a fost atașată pe post de remorcă unui pick-up.

Cel mai probabil, acest A7 a fost implicat într-un accident în urma căruia partea din față a fost serios avariată. Posesorul său, în loc să trimită mașina la fiare vechi, s-a gândit să o transforme în ceva util.

Remorca-grătar este alcătuită din montanții spate, puntea spate cu roți, lunetă și portbagaj. Pe capacul portbagajului au rămas intacte cele patru cercuri, care reprezintă logo-ul Audi.

Plăcuța cu numărul de înmatriculare stârnește amuzamentul celor care se întâlnesc cu vehiculul bizar în trafic: aceasta poartă literele BBQD A7, cu referire la “barbeque” (“grătar”, în limba engleză).

 

 

 

View this post on Instagram

 

Not exactly a cool truck but I saw this in the parking lot tonight ? #wtf #audiBBQ – Thoughts??

A post shared by Mudd (@jeepcj79) on

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide