Un prezentator Top Gear a fost implicat într-un accident în timpul filmărilor – VIDEO

Autor: George Cristea 17 iun. 2020 Știri auto

Un prezentator Top Gear a fost implicat într-un accident în timpul filmărilor. Paddy McGuiness, unul dintre cei trei prezentatori ai emisiunii Top Gear, a fost la un pas de moarte după ce a făcut accident cu un Lamborghini Diablo în timpul filmărilor unui episod.

Intră în Galeria FOTO

Potrivit Daily Mail, Paddy McGuiness, în vârstă de 46 de ani, se afla la bordul unui Lamborghini Diablo în timpul unei sesiuni de filmare. Acesta a derapat pe o pată de ulei de pe şosea, a lovit un gard şi a ieşit de pe carosabil cu maşina. Supercarul, deja un model clasic, era evaluat la cirac 250.000 de lire sterline, echivalentul a 279.000 de euro.

Imediat au intervenit echipajele de poliţie şi ambulanţele, care i-au acordat prezentatorului primul ajutor. De asemenea, autorităţile au precizat că în zona respectivă se produc foarte des accidente grave şi este una extrem de periculoasă.

Prezentator Top Gear implicat în accident: Ce spune Paddy McGuinness

Potrivit reprezentanților emisiunii, „siguranța este întotdeauna prioritatea echipei de producție de la Top Gear, iar viteza mașinii în momentul accidentului era sub limita de 60 mph (circa 97 km/h – n.r.)”. Dați-ne voie să avem îndoieli, însă. Din clipul de mai jos, unde cei de la Daily mail au încurcat Lambo cu Ferrari, se vede că șoferii nu aveau chiar piciorul ușor pe accelerație. Pata de ulei invocată? Ar putea… hmmm… să nu fi fost decât un artificiu de comunicare.

Din fericire, starea lui Paddy McGuiness este una bună, acesta postând un mesaj pe Instagram pentru a-şi linişti fanii.

„A fost o zi nebună azi la Top Gear. Poate aţi văzut că am avut un mic incident. Am apucat în sfârşit să conduc una dintre maşinile la care visam din copilărie, Lamborghini Diablo, dar se pare că supercarurile vechi de 30 de ani nu agreează ploaia torenţială. Cine s-ar fi gândit?”, a comentat prezentatorul într-o postare pe Twitter.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

All good in tha hood. Bit of a prang today on @topgear but all nice and bonny here. ? #topgear #firstshunt #Lamborghini #diablo #rain #tuesday

O postare distribuită de Paddy McGuinness (@mcguinness.paddy) pe

Paddy McGuiness și Andrew Flintoff au fost angajați de BBC în 2018 pentru a prezenta Top Gear alături de Chriss Harris, după plecarea lui Matt LeBlanc. La rândul său, acesta a fost adus după concedierea lui Jeremy Clarkson și plecarea echipei de aur Top Gear la Amazon, unde realizează emisiunea The Grand Tour.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide