Un producător recheamă 1.449 de autovehicule în service, în România. Risc de incendiu

Autor: Marius Vișan 04 sept. 2017 Știri auto
Un producător recheamă 1.449 de autovehicule în service, în România. Risc de incendiu

Mercedes-Benz România recheamă în service 1.449 autovehicule.

Vor exista trei campanii de rechemări care vor viza modelele A Class, B Class, CLA, C Class, E Class şi GLC, se arată în câteva anunţuri publicate de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC).

În cazul autovehiculelor A Class, B Class, CLA, C Class, E Class şi GLC, Daimler a constatat faptul că la anumite autoturisme limitatorul curentului de pornire ar putea fi suprasolicitat la procedura de pornire.

În cazul acestei campanii de rechemare în service sunt vizate 1.295 autovehicule.

De asemenea, firma recheamă şi 147 autovehicule Smart, pentru că s-ar putea prelungi treptat cursa manetei frânei de mână, în urma acţionării, ca urmare a slăbirii piuliţei de reglare a cablului tirant.

O altă campanie se referă la 7 autovehicule Mercedes-Benz GLC, C Class şi S Class.

„În cadrul monitorizării globale a produselor, Daimler AG a constatat faptul că la anumite autoturisme proporţia de amestec a substanţelor din capsele pirotehnice ale întinzătoarelor de centură ar putea să nu corespundă specificaţiei indicate. În cazul unui accident cu activarea întinzătorului de centură faţă stânga, acesta din urmă ar putea să nu se declanşeze. Prin urmare, nu ar mai fi asigurat efectul de reţinere al acestui întinzător de centură”, informează documentul. 

Sursă: Digi24.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide