Un producător recheamă 1.449 de autovehicule în service, în România. Risc de incendiu

Un producător recheamă 1.449 de autovehicule în service, în România. Risc de incendiu

Autor: Marius Vişan acum 3 ani Știri

Mercedes-Benz România recheamă în service 1.449 autovehicule.

Vor exista trei campanii de rechemări care vor viza modelele A Class, B Class, CLA, C Class, E Class şi GLC, se arată în câteva anunţuri publicate de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC).

În cazul autovehiculelor A Class, B Class, CLA, C Class, E Class şi GLC, Daimler a constatat faptul că la anumite autoturisme limitatorul curentului de pornire ar putea fi suprasolicitat la procedura de pornire.

În cazul acestei campanii de rechemare în service sunt vizate 1.295 autovehicule.

De asemenea, firma recheamă şi 147 autovehicule Smart, pentru că s-ar putea prelungi treptat cursa manetei frânei de mână, în urma acţionării, ca urmare a slăbirii piuliţei de reglare a cablului tirant.

O altă campanie se referă la 7 autovehicule Mercedes-Benz GLC, C Class şi S Class.

„În cadrul monitorizării globale a produselor, Daimler AG a constatat faptul că la anumite autoturisme proporţia de amestec a substanţelor din capsele pirotehnice ale întinzătoarelor de centură ar putea să nu corespundă specificaţiei indicate. În cazul unui accident cu activarea întinzătorului de centură faţă stânga, acesta din urmă ar putea să nu se declanşeze. Prin urmare, nu ar mai fi asigurat efectul de reţinere al acestui întinzător de centură”, informează documentul. 

Sursă: Digi24.roComentarii
Inchide