Un prototip de Mercedes-Benz EQG s-a defectat în timpul testelor de pe Nurburgring – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 26 mart. 2023 Știri auto

Mercedes-Benz pregătește versiunea electrică a Clasei G. SUV-ul EQG va fi un off-roader complet electric, bazat pe faimosul SUV.

Mercedes-Benz Clasa G este unul dintre cele mai iconice SUV-uri de piață, numărându-se printre cele mai capabile vehicule în teren accidentat. În curând va primi și o versiune complet electrică, care se va numi EQG. Mercedes continuă să testeze viitoarea versiune electrică a Clasei G, dar nu întotdeauna testele decurg fără incidente. Un prototip al viitorului EQG a fost văzut recent pe Nurburgring, fiind supus unor ture de testare, dar vehiculul pare că a suferit o defecțiune.

Filmarea care surprinde prototipul noului Mercedes-Benz EQG a fost publicată pe canalul de YouTube Carspotter Jeroen. În timp ce prototipul SUV-ului electric era împins pe virajele circuitului de curse din German, a apărut o defecțiune tehnică. Videoclipul distribuit pe YouTube arată cum SUV-ul a fost tras pe marginea circuitului.

Prototipul de Mercedes-Benz EQG a început să scoată sunete ciudate

În timp ce mașina era parcată într-un refugiu de pe marginea circuitului, aceasta a început să scoată sunete metalice stridente, de parcă ceva s-a fi rupt. Același sunet persistă și în momentul în care șoferul de la volanul mașinii încearcă să o miște înainte. Mașina rămâne staționată în acel refugiu în așteptarea ajutoarelor.

Persoana care a filmat întreaga întâmplare spune că mecanicii au fost chemați la fața locului. El nu a înregistrat acea parte „din respect pentru angajați”, dar încă se pot auzi câteva sunete ciudate provenind de la prototipul parțial camuflat.

Noul Mercedes-Benz EQG va arăta aproape identic cu versiunea cu motoare cu combustie internă. Bineînțeles, vor exista anumite trăsături de design care să deosebească versiunea electrică de cea termică.

Defecțiuni pot avea loc în timpul testelor, iar acesta nu este neapărat un lucru rău. Producătorul se poate ocupa de aceste probleme pentru a nu apărea în versiunea care va ajunge la clienți. Ce credeți că a cedat la acest prototip de EQG?

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carspotter Jeroen YouTube


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide